به دنبال فعالیت درس مطالعات اجتماعی که هدف ، آشنایی با غذاهای محلی بود. دانش آموزان عزیز پخت غذا را در برنامه ی خود قرار دادند.
صبح یکشنبه (97/9/18) بچه ها با شور و شوق بسیار آماده پخت غذای مورد علاقه خود بودند خیلی زود به آشپزخانه رفته، مشغول شدند و در گروههای مختلف شروع به پخت غذا کردند. تقسیم کارشان جالب و دیدنی بود خرد کردن ، شستن ، پختن و .....
ساعتی مشغول آماده سازی بودند و بعد هم با دقت و سلیقه تمام تزیین کردند و دور هم صرف کردند. در این برنامه با تجربه کار گروهی و پخت برخی غذاهای ایرانی آشنا شدند .